https://www.v-k.nl/

Aannemer Almere

Vreeswijk & Koebrugge Bouwmaatschappij B.V. is een gerenommeerde aannemer voor u in Almere. Als aannemer zijn we behalve in Almere vooral actief in Flevoland, Amsterdam, het Gooi en heel Zuid-Holland en Noord-Holland, zeg maar een straal van honderd kilometer rondom onze vestigingsplaats Huizen. In de genoemde gebieden maar zeker ook als aannemer in Almere staat Vreeswijk & Koebrugge Bouwmaatschappij B.V. bekend om de hoge kwaliteit in haar specialisaties nieuwbouw, verbouw, utiliteitsbouw, renovatie en restauratie. Kort gezegd: projectontwikkeling en uitvoerende bouw.

V & K is een eerlijk en hard werkend familiebedrijf dat al in de jaren veertig ontstond. In 1994 is met behoud van de alom bekende naam het aannemersbedrijf overgenomen door de huidige eigenaar J. Westland. De afgelopen jaren leverden wij naast kleine projecten ook tal van grotere op, complete woonstroken met appartementen of eengezinswoningen, zorgappartementen, een sporthal, een bedrijfsverzamelgebouw, scholen, seniorenwoningen en landhuizen in het Gooi.

Aannemer Almere Aannemer Almere Aannemer Almere

Aannemer Almere | Vreeswijk & Koebrugge Bouwmaatschappij B.V.

Aannemer Almere Nieuwbouw Almere Renovatie Almere Nieuwbouw Huizen Restauratie Almere Aannemer Hilversum Verbouw Hilversum Verbouw Almere Renovatie Huizen Restauratie Hilversum
 

Aannemer Almere? V & K staat voor u klaar!

Onze tientallen goed opgeleide medewerkers brengen een schat aan ervaring met zich mee. Veel van onze mensen beschikken over specifieke expertise, zodat u niet meerdere bouwbedrijven voor uw klus hoeft in te schakelen. Dat geeft u overzicht en een scherpere prijs, ook al richten wij ons met name op het hogere segment. Bij elk project verloopt de communicatie via één vaste aanspreekpersoon, die controle houdt over de processen en u tijdig en zorgvuldig informeert. Wij slagen altijd door goede en heldere communicatie ten aanzien van prijs en proces door een perfecte interne organisatie.

Vreeswijk & Koebrugge Bouwmaatschappij B.V. kent drie kernwaarden die altijd in uw voordeel uitpakken: het leveren van een hoge kwaliteit, het bieden van betrouwbaarheid en een hoog serviceniveau. Door deze eigenschappen is V & K al meer dan zeventig jaar een gewilde aannemer in Almere, Amsterdam, het Gooi en ga zo maar door. In de vele jaren hebben wij een ruime klantenkring opgebouwd, die ons altijd weer terugvraagt.

Méér dan bouwen alleen

Wij gaan graag een stap verder dan bouwen alleen. Ons bedrijf neemt u graag alles uit handen, zodat we u onbezorgd leiden naar een bevredigend eindresultaat. Zo maken wij bijvoorbeeld ook met alle liefde een exclusief ontwerp, zowel van buiten als tuin en interieur. V & K is van alle markten thuis, zoals u mag verwachten van een allround aannemer voor Almere en Zuid- en Noord-Holland.

V & K is aangesloten bij Woningborg en andere relevante keurmerken en instanties, zodat u weet dat u met een betrouwbare en kwalitatief hoogstaande aannemer voor u in Almere van doen heeft. Niet voor niets werden wij bij Bouwprestaties.nl als aannemer voor Almere en omliggende regio’s al eens beoordeeld als één na beste aannemer van Noord-Holland. Daarnaast noemde de Stichting Klantgericht Bouwen ons in een eerder jaar al eens ‘De beste klantgerichte bouwer van Nederland’. Neem contact met ons op als u een offerte of een gesprek verlangt. Graag kijken we naar uw wensen en mogelijkheden.

V & K, dé aannemer voor u in Almere, Flevoland, Amsterdam of het Gooi voor een prachtig eindresultaat.


Bedrijfsgegevens

Telefoon 035 - 525 39 10
Fax 035 - 525 51 17
E-mail adres    info@v-k.nl
   
KvK nr. 3206 2130
BTW nr. NL8243.43.943 B 01
 

Bezoekadres

Goederenweg 21
1271 EH, Huizen
Nederland (route)

Postadres

Postbus 1091
1270 BB, Huizen
Nederland

 

Contactformulier