Menu
https://www.v-k.nl/over-ons

Over ons

Geschiedenis

De geschiedenis van Vreeswijk & Koebrugge Bouwmaatschappij B.V. gaat terug tot 1945, een familiebedrijf in hart en nieren. In 1994 is het bedrijf overgenomen (omdat er geen opvolgers waren) door dhr. J. Westland, de vertrouwde naam Vreeswijk & Koebrugge Bouwmaatschappij B.V. is gebleven alsmede de kwaliteit die vanaf 1945 is gevoerd.

Kwaliteit heeft altijd de hoogste prioriteit, daarnaast strijden betrouwbaarheid, eerlijkheid en het verlenen van goede service om een eerste plaats. Het aannemersbedrijf verdient daardoor al 70 jaar zijn sporen in verbouwingen, nieuwbouw, utiliteitswerken en onderhoud.

Gedrevenheid

Vreeswijk & Koebrugge Bouwmaatschappij B.V. wil op een aansprekende en concurrerende wijze voorzien in de behoeften om de gebouwde omgeving beter én mooier te maken. 

Een extra drive is de directe betrokkenheid van "de mensen van V&K" en hun zorg voor kwaliteit, niet alleen vandaag maar ook morgen!

 

Kwaliteit heeft altijd de hoogste prioriteit, daarnaast strijden betrouwbaarheid, eerlijkheid en het verlenen van goede service om een eerste plaats.
- Berry Westland - 

 

Motivatie

Vakmanschap en een perfecte interne organisatie stelt Vreeswijk & Koebrugge Bouwmaatschappij B.V. in staat om een goed bouwproduct af te leveren. Wij stemmen onze dienstverlening af op de wensen van onze opdrachtgevers. Dat gaat verder dan bouwen alleen: wij zorgen met plezier voor een exclusief ontwerp, zowel van buiten als interieur en tuin.

In een productief samenspel met stedenbouwkundig en architectonisch ontwerpers, opdrachtgevers, financiers en eindgebruikers kan Vreeswijk & Koebrugge Bouwmaatschappij B.V. ook de meer complexe huisvestingsprojecten tot een succes maken, met als drijvende motivatie dit alles met respect voor de belangen en wensen van alle betrokkenen te blijven benaderen.